De relatiekaart

Algemeen

Als u in de ledenlijst op een relatie klikt dan opent de relatiekaart van die relatie. De relatiekaart bestaat uit een aantal tabbladen waarin u diverse gegevens van de relatie kunt terug vinden. De informatie is per tabblad geordend.

ledenkaart-relatiekaart-01

print-knop Met de Print knop kunt u de relatiekaart printen of een brief aanmaken en printen.
converteer-knop-icoon Met de Converteer knop kunt u een relatie omzetten naar een Overige relatie, Bedrijfsrelatie of Crediteur.
overzicht-knop-icoon Met de knop Overzicht keert u terug naar de ledenlijst.
verwijderen-knop-icoon Met de Verwijderen knop kunt u een relatie verwijderen. Let op: u kunt uitsluitend Actieve- en niet-actieve relaties verwijderen.
vorige-volgende-knoppen Met de Volgende/Vorige knoppen kunt u door de verschillende ledenkaarten heen navigeren.
groene-help-icoon Met de groene Vraagteken knop gaat u direct naar de helppagina met uitleg over dit specifieke onderdeel.
opslaan-icoon Met de Opslaan knop kunt u de wijzigingen opslaan.
feedback-icoon Met de Feedback knop kunt u ons Feedback geven over dit specifieke onderdeel van e-Captain.
terug-icoon Met de Terug knop gaat u terug naar het ledenoverzicht.
opslaan-knop-icoon Klik op de knop Opslaan om uw wijzigingen op te slaan.

Standaard tabbladen

Onderstaand vindt u het overzicht van de standaard tabbladen

Tabblad Algemeen

In het tabblad Algemeen vind u de naam en contactgegevens van de relatie.

Tabblad Lidmaatschap

In het tabblad Lidmaatschap vind u gegevens over het lidmaatschap van de relatie.

Tabblad Artikelen

In het tabblad Artikelen ziet u alle financiële artikelregels en hun status van de relatie.

Tabblad Groepen

In het tabblad Groepen ziet u in welke groepen een relatie is ingedeeld. Groepen kunnen gebruikt worden voor een verdere onderverdeling van uw relaties.

Tabblad Contactinfo

In het tabblad Contactinfo vindt u de contacthistorie van de relatie. Alle uitgaande mailings worden hier automatisch geregistreerd.

Tabblad Activiteiten

In het tabblad Activiteiten ziet u de activiteitenhistorie van de relatie en welke functies de relatie heeft vervuld.

Tabblad Adressen

In het tabblad Adressen vindt u de adressen van de relatie zoals het bezoek(woon)adres en het postadres.

Tabblad Koppelingen

In het tabblad Koppelingen ziet u aan welke relatie(s) deze persoon is gekoppeld.

Tabblad Financieel

In het tabblad Financieel vind u de factuurhistorie van de relatie.

Tabblad Vrije velden

In het tabblad Vrije velden kunt u overigen informatie kwijt die u niet in een van de vaste tabbladen kwijt kunt. De vrije velden kunt u zelf definiëren.

Tabblad Objecten

In het tabblad Objecten vindt u de relatieobjecten vande relatie. Dit zijn bijvoorbeeld boten, auto's , RFID tags en dergelijke van uw relaties.

Optionele tabbladen

Onderstaand vindt u het overzicht van de optionele tabbladen. Bij een aantal optionele modules zoals de modules Documentenbeheer en Contracten verschijnt er op de relatiekaart een extra tabblad.

Tabblad Contracten

In het tabblad Contracten vindt u de lopende contracten en/of abonnementen van de relatie. Dit tabblad is alleen actief als u de module Contracten gebruikt.