In het tabblad Algemeen vind u de naam en contactgegevens van de relatie.

ledenkaart-relatiekaart-01

Blok basis 1

ledenkaart-algemeen-basis-01

Lidnummer Dit is het lidnummer van de relatie. e-Captain kan deze automatisch toekennen. U kunt ook handmatig een lidnummer invoeren. U kunt ook op het blauwe rekenmachine icoontje klikken om een lidnummer toe te kennen. Dit veld is een verplicht veld!
Roepnaam Vul hier de roepnaam van de relatie in
Tussenvoegsel Vul hier het tussenvoegsel in (indien van toepassing)
Achternaam Vul hier de achternaam van de relatie in. Dit veld is een verplicht veld!
Initialen Vul hier de initialen van de relatie in.
Geslacht Selecteer hier het geslacht van de relatie. U kunt hier ook de blanco regel selecteren om het veld leeg te laten.
Geboortedatum Vul hier de geboortedatum van de relatie in. U kunt ook de datum selecteren door op het blauwe kalender icoontje te klikken. Naast de geboortedatum ziet u zowel de werkelijke leeftijd als de leeftijd op de ingestelde peildatum.
Overlijdensdatum Vul hier de overlijdensdatum van de relatie in. Als u deze datum invult dan wordt de relatiekaart geblokkeerd. De relatie kan dan ook niet meer gefactureerd worden en ontvangt ook geen mailings meer.

Blok basis 2

tabblad-algemeen-02

Aanhef Selecteer hier de gewenste aanhef. Keuze uit formeel (geachte) of informeel (beste)
Titels voor naam Selecteer hier de gewenste titels die voor de naam worden afgedrukt in de aanhef. U kunt in het Beheercentrum zelf de gewenste titels aanmaken.
Beroep Vul hier het beroep van de relatie in.
Nationaliteit Vul hier de nationaliteit van de relatie in.
Ter attentie van Selecteer hier desgewenst een alternatieve aanhef. Keuze uit Familie of Ouders/verzorgers van
Titels achter naam Selecteer hier de gewenste titels die achter de naam worden afgedrukt in de aanhef. U kunt in het Beheercentrum zelf de gewenste titels aanmaken.
Burgerlijke staat Selecteer hier de burgerlijke staat van de relatie.
Taal Indien u de module Taal gebruikt kunt u hier een andere taal selecteren waarmee u naar de relatie communiceert.

Blok Contact privé

tabblad-algemeen-03

E-mail privé Vul hier het e-mailadres van de relatie in. Er is maar één e-mailadres toegestaan.
Mobiel privé Vul hier het mobiele telefoonnummer van de relatie in.
Telefoon extra 1 Vul hier eventueel een extra telefoonnummer van de relatie in.
Telefoon extra 2 Vul hier eventueel een tweede extra telefoonnummer van de relatie in.
Website privé Vul hier de website URL (link) van de relatie in.

Blok Contact werk

tabblad-algemeen-04

E-mail werk Vul hier het e-mailadres van de relatie in. Er is maar één e-mailadres toegestaan.
Mobiel werk Vul hier het mobiele telefoonnummer van de relatie in.
Telefoon werk 1 Vul hier het telefoonnummer van de relatie in.
Telefoon werk 2 Vul hier eventueel een tweede telefoonnummer van de relatie in.
Doorkiesnummer Vul hier het doorkiesnummer van de relatie in.
Website werk Vul hier de website URL (link) van de relatie in.