Importeren

 

In e-Captain zijn er verschillende mogelijkheden om gegevens te importeren. Handig als u net start met e-Captain. Dan hoeft u niet alle informatie handmatig over te zetten maar kunt u eenvoudig uw gegevens importeren. e-Captain kan alleen Excel bestanden importeren.

Importeren relaties

  1. Importeren personen (leden, oud leden en overige relaties)
  2. Importeren bedrijven en organisaties
  3. Aanvullende gegevens importeren
  4. Importeren vrije velden
  5. Importeren groepen

Importeren boekhouding

  1. Importeren hoofdverdichtingen
  2. Importeren verdichtingen
  3. Importeren grootboekschema

Importeren verhuurobjecten

  1. Importeren verhuurobjecten
  2. Importeren relatieobjecten
  3. Importeren relatieobjecten inclusief planning
  4. Importeren meterstanden

Importeren overige

  1. Importeren artikelen
  2. Importeren activiteiten
 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 31 oktober 2023

 
 
 
 
 
 

Gratis uitproberen

Dé ideale software oplossing om uw vereniging te ontzorgen en professionaliseren!

Gratis uitproberen

Contact

Hambakenwetering 15

5231 DD 's-Hertogenbosch

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl

Werken bij DISPI

Trainingen

Haal meer uit e-Captain!

Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain.

Trainingen

Volg ons