Feedback geven

Algemeen

e-Captain is continu in ontwikkeling. Soms kan het daardoor gebeuren dat er zich een situatie voordoet waarvan u denkt dat dat niet helemaal de bedoeling is. Dat bijvoorbeeld iets niet werkt zoals u verwacht of dat u tegen een fout(melding) aanloopt. Met de feedback functie kunt u uw ervaringen met e-Captain aan ons doorgeven.

Uiteraard zijn tips en/of verbeterpunten ook welkom. Met u feedback kunnen we e-Captain nog beter maken.

Feedback doorgeven

Om uw feedback aan ons door te kunnen geven vindt u rechts bovenin beeld de feedback knop.

feedback-geven-01

• Klik op de feedback knop om uw bevindingen aan ons door te geven.

feedback-geven-02

Naam Hier ziet u uw eigen gebruikersnaam terug.
Organisatie Hier ziet u de naam van uw organisatie terug.
Datum Hier ziet u de datum en tijd waarop u de feedback indient.
Pagina Hier ziet u de URL (link) van de pagina waarover u ons feedback geeft.
Soort melding Selecteer hier om wat voor soort melding het gaat. U heeft hier 4 keuze opties.
Feedback Geef hier een omschrijving van uw feedback op.
Bijlagen U kunt optioneel, maximaal 3 bijlages aan uw feedback toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan screenshots van het scherm waarover u feedback wilt geven. Met het kopieer-plak icoontje feedback-geven-03kunt u direct een screenshot toevoegen aan het feedbackformulier.

• Klik op de knop Feedback verzenden om uw feedback aan ons door te geven. Na het indienen ziet u onderstaande melding.

feedback-geven-04

Nog meer hulp nodig?

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 29 april 2024