Tabblad Objecten

Algemeen

In het tabblad Objecten van de relatiekaart kunt u relatieobjecten vastleggen en desgewenst aan een planning koppelen. Een relatieobject kan vanalles zijn zoals bijvoorbeeld een boot, auto, hond of een RFID pas.

Het tabblad Objecten bestaat uit drie tabbladen

• Tabblad Objecten. Hier vind u alle relatieobjecten van een relatie.
  • Tabblad Planningen. Hier vind u de planningshistorie van relatieobjecten die gekoppeld zijn aan een planning. Denk bijvoorbeeld aan een ligplaats, walplaats of parkeerplaats.
  • Tabblad RFID tags. Hier vind u de aan een relatie gekoppelde RFID tags/passen die bijvoorbeeld worden gebruikt voor een bartegoed of toegangscontrole.

tabblad-objecten-01

Tabblad Objecten

Het tabblad Objecten toont het overzicht van alle relatieobjecten van een relatie. Ook kunt u hier nieuwe relatieobjecten toevoegen.

tabblad-objecten-02

nieuw-knop-icoon Klik op de knop Nieuw om een nieuw relatieobject toe te voegen.
tandwiel-oranje-knop-icoon Als u op het tandwiel icoontje klikt kunt u kolommen uit- of aanzetten in het overzicht.
bewerken-knop-icoon Met het bewerken icoontje kunt u een relatieobject bewerken.
verwijderen2-knop-icoon Met het verwijder icoontje kunt u een relatieobject verwijderen.

Tabblad Planningen

Het tabblad Planningen toont het overzicht van alle planningen van een relatie.

tabblad-objecten-03

tandwiel-oranje-knop-icoon Als u op het tandwiel icoontje klikt kunt u kolommen uit- of aanzetten in het overzicht.
oog-knop-icoontje Met het oog icoontje kunt u de planning bekijken in de visuele planner van de module Verhuurobjecten.

De kleur codering in de eerste kolom geeft de financiële status van de planning aan:

paars-icoontje- Blauw Status: Gefactureerd
paars2-icoontje- Paars Status: Betaald
groen-icoontje- Groen Status: Nog te factureren
geel-icoontje- Geel Status: Geen factuur

Tabblad RFID tags

Het tabblad RFID tags toont het overzicht van alle RFID tags en passen van een relatie. Ook kunt u hier nieuwe RFID tag/pas toevoegen.

tabblad-objecten-04

nieuw-knop-icoon Klik op de knop Nieuw om een nieuwe RFID tag/pas toe te voegen.
tandwiel-oranje-knop-icoon Als u op het tandwiel icoontje klikt kunt u kolommen uit- of aanzetten in het overzicht.
bewerken-knop-icoon Met het bewerken icoontje kunt u een RFID tag bewerken.
verwijderen2-knop-icoon Met het verwijder icoontje kunt u een RFID tag verwijderen.