Wachtwoord beleid

Alle wachtwoorden in e-Captain moeten voldoen aan onderstaande eisen.

• Minimaal 12 tekens
  • Minimaal 1 hoofdletter
  • Minimaal 1 cijfer
  • Minimaal 1 speciaal teken (bijvoorbeeld een # of $)

Deze eisen zijn niet alleen van toepassing op beheerders en gebruikers die inloggen in e-Captain maar ook op uw leden/relaties die inloggen in Mijn Captain (het besloten ledenportaal).

Versturen van logingegevens

Voor zowel uw e-Captain gebruikers en beheerders als ook uw leden geldt dat zij uitsluitend via de e-mail een link ontvangen waarmee zij zelf een wachtwoord kunnen instellen. Er worden geen wachtwoorden per e-mail verstuurd.

e-Captain gebruikers en beheerders

Uitsluitend een e-Captain beheerder kan via het gebruikersbeheer (nieuwe) logingegevens versturen. Zorg er daarom voor dat u minimaal 2 (twee) beheerders heeft! Met de link in de e-mail kan de gebruiker zelf een nieuw wachtwoord instellen.

De link in de e-mail is slechts 24 uur geldig. Daarna kan de gebruiker nog binnen 7 dagen zelf een nieuwe link opvragen. Na 7 dagen kan uitsluitend een beheerder opnieuw een nieuwe link sturen.

Mijn Captain gebruikers

U kunt op verschillende manieren de logingegevens voor Mijn Captain naar uw leden/relaties sturen. Uw leden/relaties kunnen ook via de wachtwoord vergeten functie zelf nieuwe gegevens opvragen. In alle gevallen wordt een e-mail gestuurd met een link waarmee de Mijn Captain gebruikers zelf een nieuw wachtwoord kunnen instellen.

De link in de e-mail is 7 dagen geldig. Na 7 dagen kan een lid/relatie zelf via uw website opnieuw een link toegestuurd krijgen door de wachtwoord vergeten functie te gebruiken. Ook kan via het tabblad Mijn Captain van de ledenkaart een nieuwe link worden toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten of kunt u niet meer inloggen? Raadpleeg dan de helppagina Inloggegevens vergeten?

Nog meer hulp nodig?

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 augustus 2024