Algemeen

U kunt voor e-Captain verschillende inloggegevens hebben. We leggen u in het kort uit wat u moet doen als u uw inloggegevens kwijt bent.

 • Inloggegevens voor een e-Captain gebruiker: raadpleeg uw beheerder.
 • Inloggegevens voor een e-Captain beheerder: raadpleeg een collega beheerder.
 • Inloggegevens Mijn Captain (besloten ledenportaal): raadpleeg uw secretariaat.
 • Inloggegevens e-mailaccount: raadpleeg uw beheerder.
 

Inloggegevens e-Captain gebruiker

Als e-Captain gebruiker kunt u inloggen via onze website www.e-captain.nl. Om in te loggen in e-Captain heeft u drie gegevens nodig:

 • Een loginnaam
 • Een wachtwoord
 • Een pincode

Wanneer u niet meer kunt inloggen in e-Captain neemt u contact op met de beheerder van uw e-Captain versie. Uitsluitend uw beheerder kan alleen een nieuw wachtwoord voor u aanmaken. Deze wordt dan automatisch door e-Captain gegenereerd en per e-mail naar u toegezonden.

 

Inloggegevens e-Captain beheerder

Als e-Captain beheerder kunt u inloggen via onze website www.e-captain.nl. Om in te loggen in e-Captain heeft u drie gegevens nodig:

 • Een loginnaam
 • Een wachtwoord
 • Een pincode

Wanneer u niet meer kunt inloggen in e-Captain neemt u contact op met een van de andere de beheerders van uw e-Captain versie. Uitsluitend een beheerder kan alleen een nieuw wachtwoord voor u aanmaken. Deze wordt dan automatisch door e-Captain gegenereerd en per e-mail naar u toegezonden.

Als u zelf de énige beheerder bent (of als niemand meer kan inloggen) dan dient u als volgt te handelen:

 • Stuur ons per e-mail of per post een brief ondertekend door minimaal twee bestuursleden, die bevoegd zijn te handelen namens uw organisatie, met het verzoek het beheerdersaccount te resetten (idem voor het aanmaken van een nieuw beheerdersaccount). Deze twee bestuursleden dienen vermeld te zijn in de akte van de Kamer van Koophandel.
 • Stuur ook een recente akte van de Kamer van Koophandel mee (niet ouder dan drie maanden). U kunt een akte van de Kamer van Koophandel downloaden van de website van de Kamer van Koophandel.
 • Stuur tevens van beide bestuurders een kopie van paspoort of ID-kaart mee.
 • De brief, de akte en kopie ID's dienen naar ons te worden verstuurd door een van de twee bestuursleden.

E-mailadres van de helpdesk: helpdesk@e-captain.nl

Ons postadres:
Dispi
t.a.v. e-Captain helpdesk
Hambakenwetering 15
5231DD 's-Hertogenbosch

 

Inloggegevens Mijn Captain

Als uw vereniging gebruik maakt van het besloten ledenportaal Mijn Captain dan heeft u van uw vereniging een loginnaam en wachtwoord gekregen.

Op de website van uw vereniging zal dan ergens een inlogmogelijkheid zijn. Om in te kunnen loggen in Mijn Captain heeft u twee gegevens nodig:

 • Een loginnaam
 • Een wachtwoord

Op de loginpagina kunt u via de link Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?  nieuwe logingegevens aanvragen. U krijgt dan via e-mail automatisch nieuwe logingegevens toe gestuurd. 

Indien de link Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten? niet aanwezig is kunt u contact opnemen met uw secretariaat of beheerder. Zij kunnen u ook nieuwe logingegevens toe sturen. 

 

Inloggegevens e-mail

Indien u gebruik maakt van e-mailfaciliteiten via e-Captain dan heeft u voor uw e-mail ook een loginnaam en wachtwoord ontvangen, samen met de servergegevens van onze e-mailservers. Uw loginnaam is gelijk aan uw e-mailadres.

Wanneer u niet meer kunt inloggen in uw e-mail neemt u contact op met de beheerder van uw e-Captain versie. Uw beheerder kan een nieuw wachtwoord voor u aanmaken.


 

Nog meer hulp nodig?

 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 14 juni 2024

 
 
 
 
 
 

Gratis uitproberen

Dé ideale software oplossing om uw vereniging te ontzorgen en professionaliseren!

Gratis uitproberen

Contact

Hambakenwetering 15

5231 DD 's-Hertogenbosch

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl

Werken bij DISPI

Trainingen

Haal meer uit e-Captain!

Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain.

Trainingen

Volg ons