Planningen en verhuurobjecten verwijderen

Algemeen

Als u planningen of verhuurobjecten wilt verwijderen dient u rekening te houden met de opbouw. Voor u een verhuurcategorie of planning kunt verwijderen moet u eerst de planobjecten verwijderen.

Verhuurcategorie  Planning Planobject
Haven Steiger A A1, A2, A3, A4, etc.
Haven Steiger B B1, B2, B3, B4, etc.
Parkeerplaats Parkeerplaats 1, 2, 3, 4, etc.
Loodsen Loods 1 L1, L2, L3, L4, etc
Loodsen Loods 2 K1, K2, K3, K4, etc.

Voor u de planning Steiger A kunt verwijderen dient u eerst alle bijbehorende planobjecten te verwijderen.

Voor u de categorie Haven kunt verwijderen moet u eerst van Steiger A en Steiger B alle planobjecten verwijderen. Daarna moet u beide planningen Steiger A en Steiger B verwijderen. Pas daarna kunt u de categorie Haven verwijderen.

Een Planobject verwijderen

• Ga in het Beheercentrum naar de categorie Verhuurobjecten en selecteer het onderdeel Beheer planningen.

verhuurobjecten-beheercentrum-08

• Klik op de planning waarvan u een of meerdere planobjecten wilt verwijderen.

verhuurobjecten-beheercentrum-20

• Klik op het verwijder icoontje verwijderen2-knop-icoon om het planobject te verwijderen.

Wilt u meerdere planobjecten tergelijkertijd verwijderen? Selecteer dan eerst de planobjecten en klik dan op de knop Selectie verwijderen.

Een planning verwijderen

Nadat u alle planobjecten van een planning heeft verwijderd kunt u de planning verwijderen.

• Klik op het verwijder icoontje verwijderen2-knop-icoon om een planning te verwijderen. Planningen waar nog planobjecten zijn gekoppeld kunt u niet verwijderen.

verhuurobjecten-beheercentrum-21

Een categorie verwijderen

Nadat u alle planobjecten van een planning heeft verwijderd en alle planningen van een categorie heeft verwijderd kunt u de categorie verwijderen.

• Ga in het Beheercentrum naar de categorie Verhuurobjecten en selecteer het onderdeel Beheer categorie definities.

verhuurobjecten-beheercentrum-01

• Klik op het verwijder icoontje verwijderen2-knop-icoon om een categorie te verwijderen. Categorieën waar nog planningen aan zijn gekoppeld kunt u niet verwijderen.

verhuurobjecten-beheercentrum-22

Nog meer hulp nodig?

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 3 november 2023