Een relatieobject aan een andere relatie koppelen

Algemeen

Het kan gebeuren dat een lid het relatieobject (bijvoorbeeld een boot of auto) verkoopt aan een ander lid van uw organisatie. In deze gevallen hoeft u het relatieobject niet opnieuw aan te maken maar kunt u het relatieobject ook verplaatsen naar een andere relatie.

Een relatieobject toewijzen aan iemand anders

Om een relatie object van de ene relatie naar de andere relatie te verplaatsen gaat u naar het tabblad Objecten van de relatie die het relatieobject op dit moment in het bezit heeft.

Het tabblad Objecten toont het overzicht van alle relatieobjecten van een relatie.

relatieobject-toewijzen-aan-ander-lid-01

• Klik op het bewerken icoontje bewerken-knop-icoon van het relatieobject die u wilt toewijzen aan een andere relatie.

relatieobject-toewijzen-aan-ander-lid-02 2

• Klik op de knop Relatieobject toewijzen aan iemand anders. U krijgt dan onderstaande melding te zien.

relatieobject-toewijzen-aan-ander-lid-03

• Klik op Ja om verder te gaan.

relatieobject-toewijzen-aan-ander-lid-04

• Zoek en selecteer de relatie aan wie u het relatieobject wilt gaan koppelen.

relatieobject-toewijzen-aan-ander-lid-05

• Klik op Opslaan om het venster te sluiten.

Nadat het relatieobject is verplaatst naar de nieuwe relatie kunt u het relatieobject eventueel ook weer koppelen aan een planning (bijvoorbeeld een ligplaats).

Nog meer hulp nodig?

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 20 augustus 2024