Een planning verwijderen

Algemeen

In de visuele planner kunt u ook planningen verwijderen. Als u een planning verwijderd moet u rekening houden met de financiële gevolgen. Voor een reeds gefactureerde planning moet u wellicht nog een creditfactuur maken. Dit doet e-Captain niet automatisch. Bij een nog niet gefactureerde planning wordt door e-Captain de aangemaakte artikelregel wel automatisch verwijderd.

Een planning verwijderen

Om een planning te verwijderen klikt u op de desbetreffende planning in de visuele planner om het planningscherm te openen.

• Klik onder in het planningscherm op de blauwe knop Planning,,, en selecteer de optie Verwijderen.

verhuurobjecten-planning-verwijderen-01

• Als u zeker weet dat u de planning wilt verwijderen dan klikt u in het waarschuwingvenster op Ja

verhuurobjecten-planning-verwijderen-02

De desbetreffende planning is nu verwijderd. Indien de planning reeds gefactureerd was moet u mogelijk nog een creditfactuur maken.