Social media widget

Algemeen

De visuele editor is een drag & drop editor waarmee u eenvoudig een mailing kunt maken. Sleep eenvoudig de gewenste elementen naar de juiste plek om uw mailing samen te stellen.

Zowel voor het maken van e-mailsjablonen als e-mail concepten werkt u met de visuele editor.

Met de social media widget kunt u een social media icoontjes met een link naar uw eigen social media accounts toevoegen. Uw social media URL's kunt u instellen in het Beheercentrum bij de algemene instellingen.

De social media widget

mailing-visuele-editor-23

Afmeting knoppen Selecteer hier het formaat van de social media icoontjes.
Achtergrond kleur Selecteer hier de gewenste achtergrond kleur van de social media knoppen door op het kleurvlak te klikken of vul direct de kleurcode in.
Uitlijning Selecteer hier hoe u de voettekst wilt uitlijnen. Keuze uit links, midden of rechts.