Scheidingslijn widget

Algemeen

De visuele editor is een drag & drop editor waarmee u eenvoudig een mailing kunt maken. Sleep eenvoudig de gewenste elementen naar de juiste plek om uw mailing samen te stellen.

Zowel voor het maken van e-mailsjablonen als e-mail concepten werkt u met de visuele editor.

Met de scheidingslijn widget kunt u horizontale lijn tussen twee widgets toevoegen.

De scheidingslijn widget

mailing-visuele-editor-21

Soort lijn Selecteer hier de soort lijn die u wilt toevoegen.
Breedte Selecteer hier de breedte van de lijn.
Kleur Selecteer hier de gewenste lijnkleur door op het kleurvlak te klikken of vul direct de kleurcode in.