Knop widget

Inhoudsopgave

1. Algemeen
  2. De knop widget

Algemeen

De visuele editor is een drag & drop editor waarmee u eenvoudig een mailing kunt maken. Sleep eenvoudig de gewenste elementen naar de juiste plek om uw mailing samen te stellen.

Zowel voor het maken van e-mailsjablonen als e-mail concepten werkt u met de visuele editor.

Met de knop widget kunt u een knop met een link toevoegen.

De knop widget

mailing-visuele-editor-19

Tekst Geef hier de tekst voor de knop op.
Link Voer hier de link in waar de knop naar toe moet verwijzen.
Grootte Selecteer hier het formaat van de knop.
Afgeronde hoeken Selecteer hier of de knop afgeronde hoeken moet krijgen.
Uitlijning Selecteer hier hoe u de knop wilt uitlijnen. Links, midden, rechts of uitvullen.
Tekstkleur Selecteer hier de gewenste tekstkleur door op het kleurvlak te klikken of vul direct de kleurcode in.
Achtergrondkleur Selecteer hier de gewenste achtergrond kleur door op het kleurvlak te klikken of vul direct de kleurcode in.