Op een relatiekaart kunt u voor uw relaties ook de titulatuur instellen. Dit betreft titels die voor de naam staan maar ook titels die achter de naam staan.

Daarnaast is het mogelijk om ook een specifieke ter attentie van in te stellen.

titulatuur-ledenkaart-01

De verschillende titels kunt u zelf aanmaken in het beheercentrum.

Beheer titels ledenkaart

• Ga in het Beheercentrum naar de categorie Leden, selecteer het onderdeel Algemeen en klik op Beheer titels ledenkaart.

titulatuur-ledenkaart-02

Het beheer van de titels bestaat uit 3 tabbladen

• Tabblad Titels voor naam
  • Tabblad Titels achter naam
  • Tabblad Ter attentie van

titulatuur-ledenkaart-03

Tabblad Titels voor naam

In het tabblad Titels voor naam kunt u alle titels aanmaken die voor de naam worden weergegeven.

titulatuur-ledenkaart-03

Titels voor naam In deze kolom ziet u de aangemaakte titels die voor de naam worden weergegeven.
bewerken-knop-icoon Met het bewerken icoontje kunt u een bestaande titel wijzigen en tevens bepalen in welke volgorde deze moet komen te staan.
verwijderen2-knop-icoon Met het verwijder icoontje kunt u een bestaande titel verwijderen. Deze kunt u dan niet meer selecteren of gebruiken op de ledenkaart.

• Klik op Nieuw om een nieuwe titel toe te voegen.

titulatuur-ledenkaart-04

Naam Vul hier de titel in die u wilt toevoegen.
Volgorde Selecteer hier op welke positie de titel moet worden weergegeven.

• Klik op Opslaan om de titel op te slaan.

Tabblad Titels achter naam

In het tabblad Titels achter naam kunt u alle titels aanmaken die achter de naam worden weergegeven.

titulatuur-ledenkaart-05

Titels achter naam In deze kolom ziet u de aangemaakte titels die achter de naam worden weergegeven.
bewerken-knop-icoon Met het bewerken icoontje kunt u een bestaande titel wijzigen en tevens bepalen in welke volgorde deze moet komen te staan.
verwijderen2-knop-icoon Met het verwijder icoontje kunt u een bestaande titel verwijderen. Deze kunt u dan niet meer selecteren of gebruiken op de ledenkaart.

• Klik op Nieuw om een nieuwe titel toe te voegen.

titulatuur-ledenkaart-06

Naam Vul hier de titel in die u wilt toevoegen.
Volgorde Selecteer hier op welke positie de titel moet worden weergegeven.

• Klik op Opslaan om de titel op te slaan.

Tabblad Ter attentie van

In het tabblad Ter attentie van kunt u een aanhef aanmaken die afwijkt van de standaard aanhef voor op o.a. de factuur PDF.

titulatuur-ledenkaart-07

Ter attentie van In deze kolom ziet u de aangemaakte titels voor Ter attentie van.
bewerken-knop-icoon Met het bewerken icoontje kunt u een bestaande titel wijzigen en tevens bepalen in welke volgorde deze moet komen te staan.
verwijderen2-knop-icoon Met het verwijder icoontje kunt u een bestaande titel verwijderen. Deze kunt u dan niet meer selecteren of gebruiken op de ledenkaart.

• Klik op Nieuw om een nieuwe titel toe te voegen.

titulatuur-ledenkaart-08

Naam Vul hier de titel in die u wilt toevoegen.
Volgorde Selecteer hier op welke positie de titel moet worden weergegeven.
Formaar Selecteer hier in welk format de Ter attentie van titel moet worden weergegeven.

• Klik op Opslaan om de titel op te slaan.

Instellen format aanhef

Voor het weergeven van de titels in uw communicatie kunt u het format van de aanhef instellen in het beheercentrum.

• Ga in het Beheercentrum naar de categorie Leden, selecteer het onderdeel Algemeen en klik op Instellingen ledenbeheer.

instellingen-ledenbeheer-01

U kunt dan een aantal zaken standaard zaken instellen waaronder de opbouw van de aanhef.

titulatuur-ledenkaart-09

Automatische lidnummers Selecteer hier of u wilt werken met automtatische lidnummers van e-Captain. Het hoogste, gebruikte lidnummer wordt dan automatisch met 1 opgehoogd.
Leeftijd jeugdleden t/m Geef hier de leeftijd op tot wanneer iemand nog jeugdlid is.
Standaard aanhef voor (nieuwe) relaties Selecteer hier de gewenste standaard aanhef. Per lid kan hier op ledenkaart vanaf worden geweken.
Opbouw aanhef Selecteer de gewenste opbouw van de aanhef
Voornamen toestaan in "volledige naam", indien aanhef "Geachte" Bij gebruik van variabelen kan de voornaam ook worden meegenomen in de aanhef "Geachte".
Ledenbeheer: Zoeken op naam? Selecteer de gewenste optie.

• Om de titels in de aanhef weer te kunnen geven selecteert u de meest formele optie zoals in het getoonde screenshot.