Via het Leden dashboard kunt u de leden (relatie)lijst benaderen.

• Klik in het Leden dashboard op de optie Ledenlijst om naar het ledenoverzicht te gaan.

leden-ledenlijst-01

De ledenlijst

De ledenlijst toont standaard het overzicht van uw huidige leden. Bovenaan de ledenlijst heeft u diverse mogelijkheden om te zoeken of te filteren.

leden-ledenlijst-02

Zoeken in leden

U kunt op twee manieren zoeken in de ledenlijst. U kunt zoeken met het algemene zoekvenster of u kunt zoeken in een kolom met het trechter icoontje.

leden-ledenlijst-04

Met het algemene zoekvenster zoekt u in alle ledengegevens van de zichtbare kolommen. Met het trechter zoeken zoekt u specifiek in de geselecteerde kolom.

Filteren op leden

Er zijn drie filter opties in de ledenlijst:

1. Filteren op groepen via het uitklapmenu Geen filter.
  2. Filteren op soort relaties via het uitklapmenu Huidige leden.
  3. Filteren op zoekscherm via het uitklapmenu Standaardscherm.

leden-ledenlijst-05

Sorteren

U kunt de ledenlijst ook sorteren. Door op de naam van de gewenste kolom te klikken sorteert u de kolom van A tot Z (laag naar hoog). Klikt u een tweede keer op de naam van de kolom dan sorteert u van Z tot A (hoog naar laag). U ziet dan ook een klein driehokje bij de kolom staan.

leden-ledenlijst-06

Zoeken in groepen

In de ledenlijst is het ook mogelijk om te zoeken in groepen. Hiervoor selecteert u in het uitklapmenu Geen filter de optie Zoeken in groepen.

• Ga in de ledenlijst naar Geen filter en selecteer de optie Zoeken in groepen

leden-ledenlijst-07

In het volgende venster kunt u aangeven in welke groepen u wilt zoeken.

leden-ledenlijst-08

Filter

Hier kunt u selecteren welke groepen u wilt zien. U heeft een keuze uit

• Alles weergeven
  • Snel indelen
  • Teams
Optie: Relaties met één van de aangevinkte groepsitems Met deze optie worden alle relaties getoond die aan deze voorwaarde voldoen. De relatie moet dus in één van de aangevinkte groepsitems zijn ingedeeld.
Optie: Relaties met alle aangevinkte groepsitems Met deze optie worden alle relaties getoond die aan deze voorwaarde voldoen. De relatie moet dus in alle van de aangevinkte groepsitems zijn ingedeeld.
Switch Klik bij een groepsitem op de grijze switch om dit item te activeren. Alle blauwe switches zijn geactiveerd om in te zoeken.