Contributieregels verwijderen

Als u werkt met de uitgebreide contributie instellingen dan kunt eenvoudig voor alle leden de contributieregels aanmaken zodat u die kunt gaan factureren of incasseren. Indien u hiermee een fout heeft gemaakt kunt u de reeds aangemaakte contributie- en groepsregels verwijderen.

• Om de contributieregels te verwijderen gaat u in het Factureren dashboard naar de optie Contributieregels verwijderen.

contributieregels-verwijderen-01

• Klik op het prullenbak icoontje verwijderen2-knop-icoon om de contributie- en/of groepsregels te verwijderen.