Tabblad Contact info

Algemeen

In het tabblad Contact info vind u alle contact momenten terug die in e-Captain geregistreerd worden. Alle mailings die u via e-Captain verstuurd worden hier automatisch geregistreerd. Maar u kunt ook zelf contact momenten en informatie toevoegen.

tabblad-contact-info-01

nieuw-knop-icoon Klik op de knop Nieuw om handmatig een contact moment toe te voegen.
tandwiel-oranje-knop-icoon Als u op het tandwiel icoontje klikt kunt u kolommen uit- of aanzetten in het overzicht.
groen-vinkje-icoontje Het groene vinkje geeft aan dat een contact moment is afgewerkt.
bewerken-knop-icoon Met het bewerken icoontje kunt u een contact moment bewerken.
verwijderen2-knop-icoon Met het verwijder icoontje kunt u een contact moment verwijderen.

Contact moment toevoegen

• Om zelf, handmatig een contact moment toe te voegen klikt op u op de knop Nieuw.

tabblad-contact-info-02

Onderwerp Vul hier het onderwerp van het contact moment in.
Type Selecteer hier wat voor type contact moment het was.
Categorie Selecteer hier de categorie van van het contact moment. De categorieën kunt u zelf aanmaken.
Richting Selecteer of het contact moment inkomend of uitgaand was.
Lid Selecteer hier de relatie voor zo ver dat nog niet gebeurd is.
Toewijzen aan Wijs het contact moment eventueel toe aan een andere e-Captain gebruiker die dit verder moet afhandelen.
Prioriteit Selecteer hier de prioriteit van het contact moment.
Alarm Stel eventueel een alarmmelding (datum en tijd) in waarop u een melding ontvangt.
Vraag Vul hier de vraag of opmerking van de relatie in.
Antwoord Vul hier uw antwoord in.
Bijlage Selecteer en upload hier eventueel nog een bijlage.
Status Selecteer hier de status van het contact moment.
opslaan-knop-icoon Klik op Opslaan om het contact moment op te slaan.