Tabblad Adressen

Algemeen

In het tabblad Adressen vind u de adresgegevens van de relatie. Standaard bestaat dit tabblad uit twee adressenblokken. Een voor het bezoekadres (woonadres) en een voor het postadres. Op aanvraag is het mogelijk om een derde adresblok te krijgen voor een (afwijkend)factuuradres. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers

ledenkaart-adressen-01

Indien u zowel een bezoek- als postadres invult dan wordt het postadres op de factuur afgedrukt.

Blok bezoekadres

tabblad-adressen-02

wijzigen-knop-icoon Klik op de knop Wijzigen als u het bezoekadres wilt wijzigen.
ontkoppel-knop-icoon Met de knop Koppel/Ontkoppel kunt u een reeds bestaand adres aan een relatie koppelen of juist ontkoppelen.
kopieer-icoon Klik op de kopieer knop om het adres te kopiëren. U kunt het adres dan eenvoudig in een ander document plakken.
googlemaps-icoon Klik op de Google Maps knop om het adres in Google Maps te bekijken.
Postcode Vul hier de postcode van het bezoek/woonadres in.
Huisnummer Vul hier het huisnummer van het bezoek/woonadres in.
Straat Vul hier de straatnaam van het bezoek/woonadres in.
Huisnr toevoeging Vul hier eventueel de huisnummer toevoeging van het bezoek/woonadres in.
Plaats Vul hier de plaatsnaam van het bezoek/woonadres in.
Gebouw Vul hier eventueel het gebouw van het bezoek/woonadres in.
Land Selecteer hier het land van het bezoek/woonadres.
Provincie Vul hier de provincie van het bezoek/woonadres in.
Gemeente Vul hier de gemeente van het bezoek/woonadres in.

Blok postadres

ledenkaart-postadres-01

wijzigen-knop-icoon Klik op de knop Wijzigen als u het postadres wilt wijzigen.
koppel-knop-icoon Met de knop Koppel/Ontkoppel kunt u een reeds bestaand adres aan een relatie koppelen of juist ontkoppelen.
kopieer-icoon Klik op de kopieer knop om het adres te kopiëren. U kunt het adres dan eenvoudig in een ander document plakken.
googlemaps-icoon Klik op de Google Maps knop om het adres in Google Maps te bekijken.
Postcode Vul hier de postcode van het postadres in.
Huisnummer Vul hier het huisnummer van het postadres in.
Straat Vul hier de straatnaam van het postadres in.
Huisnr toevoeging Vul hier eventueel de huisnummer toevoeging van het postadres in.
Plaats Vul hier de plaatsnaam van het postadres in.
Gebouw Vul hier eventueel het gebouw van het postadres in.
Land Selecteer hier het land van het postadres.
Provincie Vul hier de provincie van het postadres in.
Gemeente Vul hier de gemeente van het postadres in.