Adressen opschonen

Algemeen

Een adres hoeft in e-Captain maar één keer ingevoerd te worden. Als er meerdere relaties op hetzelfde adres wonen hoeft u het adres maar bij een van de relaties in te voeren en bij de andere relaties kunt u eenvoudig het adres koppelen in het tabblad Adressen.

Mochten adressen toch meerdere keren zijn ingevoerd dan kunt u met de functie Adressen opschonen de dubbele adressen ontdubbelelen en ongebruikte adressen verwijderen.

Adressen opschonen

• Om adressen te ontdubbelen of ongebruikte adressen te verwijderen gaat u naar het Leden dashboard en klikt u op de functie Adressen opschonen.

adressen-opschonen-01

Adressen ontdubbelen

In het tabblad Adressen ontdubbelen ziet u een overzicht van adressen die meerdere keren in e-Captain voorkomen.

adressen-opschonen-02

•  Klik op Volgende om de dubbele adressen te ontdubbelen.

adressen-opschonen-03

• Klik op Afronden om terug te keren naar het begin scherm.

Ongebruikte adressen verwijderen

U kunt ook adressen die niet langer gebruikt worden eenvoudig verwijderen. Deze adressen zijn niet (meer) gekoppeld aan een relatie. In het tabblad Ongebruikte adressen verwijderen ziet u een overzicht van adressen die niet meer ingebruik zijn.

adressen-opschonen-04

• Klik op Volgende om de niet gebruikte adressen te verwijderen.

adressen-opschonen-05

• Klik op Afronden om terug te keren naar het begin scherm.

Nog meer hulp nodig?

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 11 oktober 2024