Ongelezen facturen

Bij de ongelezen facturen vind u een overzicht van alle per e-mail verstuurde facturen waarvan e-Captain geen melding heeft ontvangen dat de factuur e-mails zijn gelezen. e-Captain krijgt alleen een melding terug dat de e-mail is gelezen als de ontvanger in de e-mail via de download link de factuur heeft geopend.

• Ga via het Factureren dashboard naar de optie Ongelezen facturen.

ongelezen-facturen-01

Checkbox In deze kolom kunt u de facturen aanvinken welke u als gelezen wilt markeren.
Verstuurd op In deze kolom ziet u de datum waarop de factuur is gestuurd.
Factuurnummer In deze kolom ziet u het factuurnummer.
mail-envelop-knop-icoon In deze kolom ziet u aan het envelopje dat de factuur per e-mail is verstuurd. Als u met uw muis over het envelopje gaat ziet u naar welk e-mailadres de factuur gestuurd is. Door op het envelopje te klikken kunt u de factuur nogmaals e-mailen.
Type In deze kolom ziet u het type factuur.
Bedrag In deze kolom ziet u het totaal bedrag van de factuur.
Openstaand In deze kolom ziet u het nog openstaande bedrag van de factuur.
Relatie In deze kolom ziet u de relatienaam. Als u op de naam klikt dan gaat u direct naar de relatiekaart

Facturen als gelezen markeren

U kunt facturen eenvoudig als gelezen markeren.

• Vink in het overzicht de facturen aan die u als gelezen wilt markeren. U kunt ook in één keer alle facturen selecteren.

ongelezen-facturen-02

• Zet de optie Markeer de geselecteerde facturen als gelezen aan.
  • Klik op de knop Afdrukken PDF om de facturen als gelezen te markeren. Van de selectie wordt een PDF gemaakt zodat u weet om welke facturen het ging.