Hoe plaats ik een opmerking of PO-nummer (inkoopnummer) op een factuur?

Algemeen

Er zijn situaties waarin u wellicht wordt gevraagd om een zogenaamd PO-nummer (inkoopnummer) op een factuur te vermelden. Maar soms wilt u wellicht ook gewoon een opmerking op een factuur plaatsen. U kunt in e-Captain per artikelregel een opmerking toe voegen aan de bestaande artikelregel.

opmerking-factuur-01

Opmerking of PO-nummer toevoegen

Om een opmerking, PO-nummer of inkoopnummer te plaatsen gaat u naar op de relatiekaart naar het tabblad Artikelen

• Zoek in Leden de desbetreffende relatie.
  • Ga op de relatiekaart naar het tabblad Artikelen.

opmerking-factuur-02

• Klik bij de desbetreffende artikelregel op het bewerken knopje bewerken-knop-icoon om de artikelregel te bewerken.
  • Vul bij Opmerking voor op de factuur de opmerking in.

opmerking-factuur-03

• Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Op het moment dat u gaat factureren wordt de opmerking bij de artikelregel op de factuur afgedrukt.