Contracten verlengen

Op het moment dat u gaat factureren krijgt u een melding als er contracten te verlengen zijn. U kunt deze dan direct verlengen.

U kunt ook via het Beheercentrum contracten/abonnementen verlengen.

• Selecteer in het Beheercentrum de categorie Contracten en ga dan naar Beheer contracten.

tabblad-contracten-05

Het Beheer contracten scherm bestaat uit twee tabbladen:

• Beheren. Hier zit u een overzicht van alle lopende contracten/abonnementen.
  • Verlengen. Hier ziet u een overzicht van alle contracten/abonnementen die verlengd kunnen worden.

tabblad-contracten-06

• Om contracten te verlengen gaat u naar het tabblad Verlengen.

tabblad-contracten-07

nieuw-knop-icoon Klik op de knop Nieuw om een nieuw contract of abonnement toe te voegen
download-exporteer-knop-icoontje Klik op het download icoontje om het overzicht van de contracten of abonnementen te exporteren naar een Excel of PDF bestand.
tandwiel-oranje-knop-icoon Als u op het tandwiel icoontje klikt kunt u kolommen uit- of aanzetten in het overzicht.
oog-knop-icoontje Klik op het bekijken icoontje om een contract/abonnement te bekijken.
bliksem-geel-knop-icoon Klik op het bliksem icoontje om een contract/abonnement te verlengen.
bewerken-knop-icoon Klik op het bewerken icoontje om een contract/abonnement te verwijderen.

Nog meer hulp nodig?

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 juni 2023