Contactinfo zoeken

Algemeen

U kunt op twee verschillende manieren zoeken naar contactinformatie.

• U kunt zoeken via het zoekvenster van de module Contactinfo. Deze optie gebruikt u niet (of niet zeker) weet om welke relatie(s) het gaat.
  • U kunt zoeken via het tabblad Contactinfo op de relatiekaart. Deze optie gebruikt u vooral als u al weet om welke relatie het gaat.

Zoeken

• Om te zoeken naar contactinformatie klikt u in het dashboard op de optie Zoeken. U ziet dan een overzicht van alle vastgelegde contactmomenten.

Via het zoekvenster kunt u zoeken naar een specifiek contactmoment.

contactinfo-02

Kolom 1 - in/uitgaand Het rode icoontje contactinfo-uitgaand-icoontje-roodgeeft aan dat het een uitgaan contactmoment is. Het groene icoontje contactinfo-inkomend-icoontje-groengeeft aan dat het een inkomend contactmoment is.
Volgnummer Hier ziet u het volgnummer van het contactmoment.
Datum Hier ziet u de datum en het tijdstip waarop het contactmoment is aangemaakt.
Gekoppeld aan Hier ziet u aan welke relatie het contactmoment is gekoppeld. U vindt dit item ook terug in het tabblad Contactinfo van de relatiekaart.
Onderwerp Hier ziet u het onderwerp van het contactmoment.
Type Hier ziet u het type contactmoment.
Categorie Hier ziet u de categorie behorend bij het contactmoment.
Status Hier ziet u de status van het contactmoment. De status is alleen zichtbaar bij handmatig aangemaakte contactmomenten.
Toegevoegd door Indien een contactmoment handmatig is aangemaakt ziet u hier door welke e-Captain gebruiker het contactmoment is toegevoegd.
bewerken-knop-icoon Klik op het Bewerken icoontje om een contactmoment te openen en bij te werken.
verwijderen2-knop-icoon Klik op het Verwijderen icoontje om een contactmoment te verwijderen.
tandwiel-oranje-knop-icoon Als u op het tandwiel icoontje klikt kunt u kolommen uit- of aanzetten in het overzicht.

• Klik op het Bewerken icoontje om een contactmoment te openen en te bewerken. U ziet dan de details van het contactmoment.

contactinfo-03

• Klik op de knop Nieuw om een nieuwe notitie toe te voegen of klik op het Bewerken icoontje om een bestaande notitie aan te passen.

contactinfo-04

Toewijzen aan Selecteer hier aan welke e-Captain gebruiker u de notitie wilt toewijzen. Standaard bent u dit zelf.
Alarm Stel eventueel een alarmmelding (datum en tijd) in waarop u een melding ontvangt.
Onderwerp Vul hier het onderwerp van de notitie in.
Vraag Vul hier de vraag of opmerking van de relatie in.
Antwoord Vul hier uw antwoord in.
Bijlage Selecteer en upload hier eventueel nog een bijlage.
Status Selecteer hier de status van de notitie.

Tabblad Contactinfo van de relatiekaart

Op de relatiekaart van een relatie vindt u in het tabblad Contactinfo alle contactmomenten terug die in e-Captain geregistreerd worden. Alle mailings die u via e-Captain verstuurd worden hier automatisch geregistreerd. Maar u kunt ook zelf contact momenten en informatie toevoegen.

Via het zoekvenstet kunt u zoeken naar een specifiek contactmoment van deze relatie.

U leest er meer over op de pagina Tabblad Contactinfo.

tabblad-contact-info-01