Tabblad Betaal info

Algemeen

In het tabblad Betaalinfo vindt u alle gegevens met betrekking tot het betalen van de facturen van deze crediteur.

boekhouding-tabblad-betaalinfo-01

Blok Betaalinfo

boekhouding-tabblad-betaalinfo-02

Betaalbestand Selecteer hier of u via een betaalbestand de inkoopfacturen aan een crediteur wilt betalen. Bij Ja ziet u de automatische tenaamstelling en kunt u eventueel een afwijkende tenaamstelling instellen.
Banknummer 1/2 Vul hier het IBAN banknummer van de crediteur in.
BIC 1/2 Vul hier het bij banknummer 1/2 behorende BIC nummer in. Indien u een geldig Nederlands IBAN nummer heeft ingevuld dan wordt het BIC automatisch door e-Captain ingevuld.

Blok Overige

boekhouding-tabblad-betaalinfo-03

Betaaltermijn Vul hier de betaaltermijn van de crediteur in.
Automatisch selecteren
Negeer bij betaalbestand Selecteer hier of u de crediteur wilt negeren bij het aanmaken van een betaalbestand. De crediteur wordt dan niet meegenomen in het betaalbestand.
Incasso door crediteur Selecteer hier of de crediteur de inkoopfacturen bij u incasseert via automatische incasso. U kunt de inkoopfacturen dan niet fiatteren.
Betalingen fiatteren Selecteer hier of de inkoopfacturen eerst gefiatteerd moeten worden voordat er een betaalbestand gemaakt kan worden.
Voorkeursgrootboek Selecteer hier eventueel een voorkeursgrootboekrekening.
Voorkeurskostenplaats Selecteer hier eventueel een voorkeurskostenplaats.

Nog meer hulp nodig?

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 september 2024