Instellingen afschrift inlezen

Algemeen

Als u bankafschriften in e-Captain inleest dan kunt u automatisch de bij uw relaties ontbrekende banknummers overnemen in uw relatiebestand.

• Ga in het Beheercentrum naar de categorie Boekhouding en selecteer het onderdeel Algemeen.
  • Selecteer vervolgens de optie Instellingen afschrift inlezen.

boekhouding-instellingen-03

Instellingen afschrift inlezen

boekhouding-instellingen-04

• Selecteer hier of u ontbrekende banknummers wilt overnemen naar de relatiekaart.

De banknummers worden alleen overgenomen als u handmatig een afschriftregel koppelt. Bij het automatisch koppelen (afletteren) worden de banknummers niet overgenomen om te voorkomen dat door een foutieve match een verkeerd banknummer bij een relatie terechtkomt.

De banknummers worden ook alleen overgenomen als er geen banknummer bij de relatie bekend is.