Betaalbestand archief

Inhoudsopgave

1. Betaalbestand archief

Betaalbestand archief

In het Betaalbestand archief vind u de reeds eerder aangemaakte betaalbestanden terug.

• Ga via het Boekhouding dashboard naar de optie Betaalbestand archief.

betaalbestand-05

Bestand In deze kolom ziet u het betaalbestandnummer.
Datum In deze kolom ziet u de datum waarop het betaalbestand is aangemaakt.
Verwerkingsdatum In deze kolom ziet u de datum waarop het betaalbestand is verwerkt.
Soort In deze kolom ziet u het soort betaalbestand.
Betalingen In deze kolom ziet u hoeveel betalingen er in het betaalbestand zitten.
Bedrag In deze kolom ziet u het totaal bedrag van het betaalbestand.
Openstaand In deze kolom ziet u het nog openstaande bedrag van het betaalbestand.
download-exporteer-knop-icoontje Klik op de download knop om het betaalbestand te downloaden.
verwijderen2-knop-icoon Klik op de verwijder knop om het betaalbestand uit het archief te verwijderen.