Wisselen tussen huidige versie en nieuwe versie van e-Captain

Algemeen

Met de introductie van de nieuwe versie van e-Captain zal de huidige versie langzaam worden uitgefaseerd. Omdat nog niet alle modules beschikbaar zijn in de nieuwe versie kunt u wisselen tussen de huidige en de nieuwe versie van e-Captain. Pas als alle modules en uitbreidingen beschikbaar zijn in de nieuwe versie zal de huidige versie worden uitgefaseerd.

In de beginfase kunt u dus zowel in de huidige als nieuwe versie van e-Captain werken. U bent ook nog niet verplicht om in de nieuwe versie te werken.

Wisselen naar nieuwe versie

U logt standaard in de huidige versie van e-Captain in. Vanuit de huidige versie kunt u wisselen naar de nieuwe versie. Hiervoor ziet u links boven in uw scherm een speciale knop.

• Klik op de knop Naar de nieuwe versie om te wisselen naar de nieuwe e-Captain versie.

wisselen-van-e-captain-versie-01

Het wisselen naar de nieuwe versie kan even duren omdat er bepaalde gebruikersgegevens gesynchroniseerd worden.

wisselen-van-e-captain-versie-02

Daarna komt u automatisch terecht in de nieuwe versie.

Terug wisselen naar de huidige versie

Vanuit de nieuwe versie van e-Captain kunt u ook weer terug wisselen naar de huidige versie van e-Captain. Hiervoor ziet u links boven in beeld een link.

• Klik op de link Naar originele versie om te wisselen naar de huidige versie van e-Captain.

wisselen-van-e-captain-versie-03

U komt nu automatisch weer terug in de huidige versie van e-Captain.

Download de factsheet

We hebben een factsheet samengesteld waarin u de bovenstaande uitleg nog eens overzichtelijk terug vindt. U kunt de factsheet hieronder als PDF downloaden.

Naam: Wisselen tussen versies
Type: pdf
Grootte: 99 kB
 Download

Nog meer hulp nodig?

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 7 mei 2024