Storingsnummer e-Captain

Inhoudsopgave

1. Algemeen
  2. Voor u belt

Algemeen

Als u met e-Captain werkt kan het heel soms voorkomen dat u niet kunt inloggen omdat e-Captain niet bereikbaar is of dat u uw in e-Captain gemaakte website niet kunt bereiken.

Onze servers en systemen worden 24/7 gemonitord en geven automatisch een alarmmelding aan onze medewerkers. Desondanks kan het zijn dat u dit ook opmerkt. We hebben het dus niet over foutief inloggen op uw pc of tablet. Of over problemen met uw eigen internet aansluiting.

Het gaat over problemen met de bereikbaarheid van de e-Captain servers in  het datacenter.

Voor u belt

Voor u ons storingsnummer belt dient u een aantal eenvoudige controles uit te voeren om uit te sluiten dat u een lokaal probleem heeft met uw eigen computer of internetverbiding.

1. Zet uw computer, laptop of tablet helemaal uit. Wacht een minuut voor u deze weer aanzet en opstart. Kunt u nu e-Captain weer benaderen en inloggen? Bij JA is er geen probleem met e-Captain en hoeft u niet te bellen.
  2. Kunt u e-Captain benaderen en inlogggen met een andere computer, laptop of tablet? Bij JA is er geen probleem met e-Captain en hoeft u niet te bellen.
  3. Kan iemand anders uit uw organisatie die elders woont en bij voorkeur met een andere internet provider e-Captain wel benaderen en inloggen? Bij JA is er geen probleem met e-Captain en hoeft u niet te bellen.
  4. Kunt u andere websites zoals bijvoorbeeld nu.nl of google.com wel benaderen? Bij NEE is er geen probleem met e-Captain en hoeft u niet te bellen.

Heeft u alle controles doorlopen en nog steeds problemen met het benaderen van en inloggen in e-Captain dan neemt u tijdens kantoortijden contact op met onze helpdesk. Buiten kantoortijden kunt u dan het storingsnummer bellen.

Indien u onterecht het storingsnummer belt dan zijn wij genoodzaakt om een factuur te sturen. Het tarief dat hiervoor gehanteerd wordt is 25 euro, exclusief BTW per telefoontje. Voer altijd de bovengenoemde controles uit!

Het nummer mag alléén gebruikt worden door de beheerders in uw organisatie. Andere medewerkers van uw organisatie kunnen wij op dit nummer helaas niet te woord staan.

Voor reguliere support vragen neemt u tijdens kantoortijden contact op met een van onze medewerkers via telefoonnummer 073-614 14 40. U kunt uw vraag ook per mail naar ons sturen: ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl.

Nog meer hulp nodig?

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 21 juni 2023