Persoonlijke instellingen

Uw persoonlijke instellingen

In uw persoonlijke instellingen kunt u uw eigen persoonlijke gegevens nakijken en beheren.

• Klik rechts bovenin uw scherm op uw gebruikersnaam en selecteer dan de optie Persoonlijke instellingen.

persoonlijke-instellingen-01

In het volgende venster kunt u uw persoonlijke gegevens beheren.

persoonlijke-instellingen-02

Gebruiker Dit is uw gebruikersnaam.
E-mailadres Vul hier uw e-mailadres in.
Telefoonnummer Vul hier uw telefoonnummer in.
Telefoonnummer 2 Vul hier desgewenst een extra telefoonnummer.
Postcode Vul hier uw postcode in.
Adres Vul hier uw adres in.
Woonplaats Vul hier uw woonplaats in.
Land Vul hier het land in waarin u woonachtig bent.
Sessie timeout Selecteer hier de maximale tijd voor de sessie timeout. Als u langer dan deze ingestelde tijd niet actief bent wordt u automatisch uitgelogd.
Taal Selecteer hier de taal waarin u e-Captain wilt gebruiken.
Thema Selecteer hier of u e-Captain in een licht of donker thema wilt gebruiken.
Profielfoto Upload hier uw profielfoto.
Helpdeskcode Hier vindt u uw persoonlijke helpdeskcode. De helpdeskcode heeft u nodig als u contact met ons opneemt. De helpdeskcode is beperkt geldig en veranderd regelmatig om misbruik door derden te voorkomen.

Nog meer hulp nodig?

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 20 juni 2023

Gratis uitproberen

Dé ideale software oplossing om uw vereniging te ontzorgen en professionaliseren!

Gratis uitproberen

Contact

Hambakenwetering 15

5231 DD 's-Hertogenbosch

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl

Werken bij DISPI

Trainingen

Haal meer uit e-Captain!

Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain.

Trainingen

Volg ons