Helpdeskcode voor beheerders en gebruikers

Algemeen

Dagelijks ondersteunen onze medewerkers e-Captain gebruikers en beheerders. In veel gevallen kijken onze medewerkers mee in uw eigen e-Captain versie. Omdat het voor onze medewerkers niet altijd mogelijk is om te controleren wie ze aan de telefoon hebben of wie een mail heeft gestuurd gebruiken we de helpdeskcode.

De helpdeskcode

De helpdeskcode is een unieke, persoonlijke code waarmee u zich identificeert bij onze medewerkers. Zonder de helpdeskcode kunnen en mogen onze medewerkers niet mee kijken in uw e-Captain versie.

De helpdeskcode is ook maar beperkt geldig en wijzigt regelmatig om te voorkomen dat derden de helpdeskcode kunnen misbruiken.

U vindt uw helpdeskcode terug in uw persoonlijke instellingen in e-Captain.

• Klik rechts bovenin uw scherm op uw gebruikersnaam en selecteer dan de optie Persoonlijke instellingen.

helpdeskcode-02

In het volgende venster vind u uw helpdeskcode.

helpdeskcode-01

Controle op meekijken

Als onze medewerkers met u meekijken in uw e-Captain versie wordt dat ook vastgelegd en voor u inzichtelijk gemaakt. U kunt dus altijd in e-Captain nakijken wanneer een van onze medewerkers in uw e-Captain omgeving heeft meegekeken. U kunt dit nakijken in het Beheercentrum onder toegangsbeheer.