e-Captain wijzigingen

Algemeen

e-Captain is continu in ontwikkeling. Dit betekent dat er ook regelmatig wijzigingen zijn. Via de optie e-Captain wijzigingen houden wij u op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Wijzigingen bekijken

• Om de laatste wijzigingen van e-Captain te bekijken klikt u rechts bovenin op uw gebruikersnaam en selecteert u de optie Wijzigingen.

changelog-02

Vervolgens krijgt u de meest recente wijzigingen te zien. In het overzicht ziet u ook om wat voor soort wijziging het gaat, Nieuw, Wijziging of Opgelost. Via het uitklapmenu Versie kunt u ook de historie van wijzigingen bekijken.

changelog-03

Widget e-Captain wijzigingen

U kunt ook de widget e-Captain wijzigingen toevoegen aan het e-Captain dashboard. Zo ziet u altijd snel welke wijzigingen er zijn doorgevoerd.

• Klik in het Dashbord op de knop Widgets om een widget toe te voegen aan het dashboard.

changelog-04

• Klik op het tabblad Home en selecteer de widget e-Captain wijzigingen en klik op Opslaan

changelog-06

• Sleep vervolgens de widget naar de gewenste plaats op uw dashboard.

changelog-07